BAU holding – rodinné domy: Splnený sen o novom bývaní

BAU holding – rodinné domy: Splnený sen o novom bývaní

Nie všetci klienti uvažujú o stavbe rodinného domu tak dlho, ako naši klienti zo Žiliny. S našou spoločnosťou sa stretli už pred tromi rokmi v roku 2012, vtedy sme však v našej ponuke nemali veľké STILO 5i. Keď sme sa stretli opäť, mali sme pre našich klientov úžasnú správu – nový model rodinného domu STILO 5i.

Klienti zo Žiliny potrebovali až 5 izieb, pretože:  „Máme 3 deti a nebolo pre nás rozumné presťahovať sa zo 4 – izbového bytu do 4 – izbového domu. Preto nás informácia o 5 izbovom STILE veľmi potešila”.

Každému klientovi  sa vždy snažíme splniť jeho sen o lepšom bývaní a urobiť všetko preto, aby bol maximálne spokojný. S klientmi zo Žiliny sme však mali výborný vzťah, preto nám aj napísali takýto email:

„Skutočne ma potešili Vaše slová o našich vzťahoch. My to s manželom cítime rovnako. Celý čas Vás všade chválime a sme Vám naozaj vďační, že nám pomáhate splniť si sen o novom domove. Veľmi si vážime, že nám na stavbu posielate nie len šikovných a pracovitých majstrov, ale zároveň veľmi milých ľudí, a tak sme mali od začiatku stavby z celého diela veľkú radosť. Toto s nami zdieľajú aj všetci naši známi a neverili, že na Slovensku môže niečo takto  fungovať. Prajeme celému Vášmu tímu, nech ste zdraví a nech sa Vám darí.

P.S.: Ak budete mať cestu do Žiliny, hocikedy Vás v našom dome snov uvítame”.

Na konci nášho osobného stretnutia nám klienti dali ešte jednu otázku, ktorá nás veľmi potešila: „ Viete nám dať vizitky? Máme minimálne troch známych, ktorým sa strašne páčil priebeh výstavby a chceli by Vás kontaktovať”.

Klientovi želáme krásne bývanie.

Váš Bauholding – rodinné domy